2015. szeptember 18., péntek

Egy tízes skálán mennyire nem állok még készen a költözésre

... Kezdjek el pakolni? De akkor mi lesz azokkal a ruhákkal, amiket még addig föl akarok venni? De föl akarok-e venni olyasmit most 30 fokban, amit majd októberben hordanék? De jövő héten meg nem lesz 30 fok...
Na jó. Legalább a nemruha-dolgokat át kéne gondolni. Gyógyszerek? Lázmérő? Ragtapasz?
Ú, és milyen papírokat kell magammal vinni? Nehogy itthon hagyjam a személyimet... mondjuk még sose történt meg. Ki kéne nyomtatni a szerződést. Ja, de azt majd csak ott kapom meg. Vagy az egy másik dokumentum?
Vigyek könyvet? De az plusz súly. De ott meg nem lesz erre pénzem. Na most milyen jól jönne egy ebook-olvasó (amit nem tudom, így írnak-e).
Melyik cipőt vigyem? Azt a sötétkék magasszárút nem szeretem... kéne egy másik, de nincs rá pénzem. Na jó, akkor elviszem azt. Vagyis nem viszem el, hanem fölveszem a reptérre menet, mert a legnehezebb dolgokat föl kell venni, hogy több ruhának legyen hely a bőröndben. És 30 fokban télikabátban meg bélelt cipőben fogok kimenni a reptérre?... De a jövő héten meg nem lesz 30 fok. Mindegy, legalább a télikabátomat szeretem. Meg az átmenetit is. Kabát *.*
Milyen táskát vigyek? A munkába vajon elég lesz akkora, amibe A/5-ösnél csak kisebb tárgyak férnek? Vagy van az a tök jó sárga, amelyik szintén használhatatlan méretű. De olyan jó színe van!
Elvigyem a tabletemet? A gép meg a telefon mellé?
Nem lehetne még pár hét haladékot kapni?...  

Inkább iszom még egy kávét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése