2015. október 11., vasárnap

Vasárnapsütés :)

Ma egész nap gyönyörű, napsütéses idő volt. Ennek (nap)fényében Verával, a magyar és a finn parlamenti gyakornokokkal délben kimentünk a street food fesztiválra, amit itt a környéken, tőlünk 10 percre rendeztek. 20 food truck/stand állt kint egy udvaron, minden volt, mi szem-szájnak ingere (az indiaitól a mexikóin át a palacsintáig), de leginkább TÖMEG. Szerencse, hogy szép idő volt és ráértünk, így nem bántuk az órákig tartó várakozást. Vera és én is currys csirkét és banános-epres-tejszínhabos francia palacsintát ettünk.

A délutáni programtervben eredetileg a kazamaták megtekintése szerepelt, de tekintettel a kivételesen szép időre, nem volt kedvünk lemenni a föld alá, így inkább sétáltunk egy nagyot Verával és Zitával a gyönyörű szurdokvölgyben, ami egyben park is, és a város kellős közepén húzódik.




Zita, Vera, Fanni




A lenyugvó napnak is van ereje utolsó sugarait kihasználandó, a teraszon költöttük el vacsoránkat (á la modorosblog).

U.i.: Tegnap voltam Trierben. Sajnos nem sikerült annyira jól, mint vártam, és nagyon hideg is volt a városnézéshez, de legalább az vigasztal, hogy vettem egy új táskát (amibe az ernyőm is belefér és teljesen használható), meg egy szuper, sokzsebes, strapabíró hátizsákot, a kettőt összesen 55 euróért. Képek holnap este várhatóak (a táskákról csak igény esetén).

4 megjegyzés:

  1. Judy (pestiesen Dzsudi) szívből reméli, hogy a hátizsák egyik zsebébe Artúr is belefér...

    VálaszTörlés
  2. itt egy igény a táskákra! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Feltettem mind a kettőt a trieri poszthoz! :) majd megmutatom személyessen is (igenyessen, jócskán).

      Törlés